Sünger PANDİSPANYA TARİFİ – Çok kabaran kek yapımı



Muhteşem pastaların olmazsa olmazı sünger kıvamında yumuşacık pandispanya tarifi ile sizlerleyiz. Pastalarınıza lezzet katacak evde kolayca hazırlayabileceğiniz bütün ayrıntıları ile pandispanya tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Bu lezzetli pamuk gibi hafif pandispanya kek tarifini beğeneceğinize eminim. Sitemizde bir çok kişinin defterinde olan ve çok beğenilen pandispanya yapılışını ve püf noktalarıyla lezzetine doyamayacağınız pandispanya kek tarifini kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Pandispanya kek tarifi nasıl yapılır? Yumuşacık pandispanya keki nasıl yapılır? sorularınıza cevap bulacak pandispanya kek yapımı merak ediyorsanız videomuzu izlemeyi unutmayın. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. 🙂

Sünger PANDİSPANYA TARİFİ

Yumuşacık Pandispanya (Pasta Keki) Tarifi İçin Malzemeler
4 adet oda sıcaklığında yumurta
1 su bardağı toz şeker
Yarım çay bardağı ılık su
1 paket kabartma tozu
1 paket şekerli vanilin
1 su bardağı tepeleme + 2 çorba kaşığı un
1 fiske tuz

Hazırlanışı:
1. Karıştırma kabına yumurta sarısı ve toz şekeri beyazlaşıncaya kadar çırpalım.
2. Yarım çay bardağı ılık suyu da ekleyip çırpmaya devam edelim.
3. Elenmiş kabartma tozu, vanilya ve unu ilave edip spatula ile dıştan içe doğru karıştıralım.
4. Ayrı bir kapta yumurta akı ve tuzu köpüğünü söndürmeden dıştan içe doğru karıştıralım.
5. Pişirme kağıdı serili 22 cm çapındaki kelepçeli kalıba boşaltalım.
6. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında yanına ısıya dayanıklı küçük bir kap ile Su koyarak 35 dk pişirelim.
7. Yumuşacık pandispanyanızı dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun. 🙂

Çok beğenilen diğer pandispanya tarifi için;

Nefis yemek tariflerinin tüm denenmiş kek tarifleri için;

Kat kat çikolatalı pasta tarifi için;

Yağsız pasta tarifi için;

Borcam pastası tarifi için;

Rulo yaş pasta tarifi için;

3 malzemeli kek tarifi için;

Portakallı kek tarifi için;

Leopar kek tarifi için;

Uygulamamızı İndirin;

Android için
iPhone/iPad için

Nefis Yemek Tarifleri’ni sosyal medya hesaplarından takibe alın.

Nefis Yemek Tarifleri –
Facebook:
Twitter:
Google Plus:
İnstagram:
Pinterest:

Tags :
Önceki konu
Sonraki konu

Yazar Hakkında Kısa Bilgi Mecit GÜMÜŞAY

2008 yılında amatörce başladığım web yaşamıma şuan iyi derecede devam ediyorum. Kendimi şuan profesyonel görmüyorum, daha çok öğreneceğim bilgiler var. Şu zamanıma kadar hayat bana çok şey öğretti, bende kişisel blogumla sizlere aktarmaya çalışacağım.

Yorum yazmak istermisin ?

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Zorunlu alanlar *(yıldız) ile belirtilmiştir.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top