Keşkül Tarifi | Keşkül Tatlısı | Nefis Yemek Tarifleri



Bugün sizlere bir Osmanlı tatlısı olan keşkül tarifini paylaşıyoruz. Sütün içerisinde pişen pirin, hindistan cevizi ve badem tozu ile pişen puding kıvamında muhallebi tarifimizi lezzetini çok beğeneceksiniz. Keşkül aynı zamanla tok tutucu özelliği ile vücudumuza enerjide sağlar. Kaşık kaşık lezzetle yiyebileceğiniz sağlıklı muhallebi tarifini ailenize ve çocuklarınıza da rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Sütlü tatlı severlerin keşkül tarifini de denemelerini ısrarla tavsiye ediyoruz. Sizlerde keşkül tarifini denemek isterseniz, videomuzu izlemeyi unutmayın. Şimdiden afiyet olsun. 🙂

Keşkül Tarifi

Keşkül Tarifi İçin Malzemeler;
1lt süt
1 su bardağı şeker
1 çay bardağı pirinç unu
3 yemek kaşığı hindistan cevizi
3 yemek kaşığı toz badem

Hazırlanışı
Malzemelerin tamamını tencereye alın. Sürekli karıştırarak koyulaşıp göz göz olana kadar pişirin. Ocaktan aldıktan sonra servis kaselerinize alarak bir süre soğumasını bekleyin, üzerini süsleyin ve ardından buzdolabında iyice soğutup servis yapabilirsiniz.

Keşkül tarifinin videosunu defterlerinize eklemek isterseniz;

Nefis yemek tariflerinin tüm denenmiş sütlü tatlı tatlı tarifi için;

Uygulamamızı İndirin;

Android için

iPhone/iPad için

Nefis Yemek Tarifleri’ni sosyal medya hesaplarından takibe alın.

Nefis Yemek Tarifleri –
Facebook:
Twitter:
Google Plus:
İnstagram:
Pinterest:

Tags :
Önceki konu
Sonraki konu

Yazar Hakkında Kısa Bilgi Mecit GÜMÜŞAY

2008 yılında amatörce başladığım web yaşamıma şuan iyi derecede devam ediyorum. Kendimi şuan profesyonel görmüyorum, daha çok öğreneceğim bilgiler var. Şu zamanıma kadar hayat bana çok şey öğretti, bende kişisel blogumla sizlere aktarmaya çalışacağım.

Yorum yazmak istermisin ?

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Zorunlu alanlar *(yıldız) ile belirtilmiştir.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top