10 dakikada ÇİLEKLİ PARFE – İçinizi serinletecek dondurma tadında kolay pasta tarifi



Sıcacık havalarda şekline ve lezzetine hayran olacağınız çilekli parfe tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Fransa da meşhur olan parfe tarifi dondurulmuş kremalı meyveli ve bisküvili hazırlanan muhteşem bir tarif. Pratik hazırlanışından mı yoksa o güzel lezzetinden bahsetmem gerekirse, çilekli parfenin damağınızdaki bırakacağı o lezzet gibi olmayacağından eminim. Göz dolduran şık servisi ile yaz günlerinin harikulade çilekli parfe tarifini denemenizi tavsiye ederim. Kıtır kıtır gelen çikolatalar ve kremanın içerisindeki çilek taneleri ile tam bir yaz pastası olan çilekli parfe tarifini sizlerin ve çocuklarınızın hayran olacağı bir lezzet. Dondurma lezzetinde sizlerde soğuk ve muhteşem pastalar hazırlamak isterseniz çilekli parfe pasta tarifinin videosunu izlemeyi unutmayın. Deneyeceklere şimdiden afiyet, bal, şeker, olsun. 🙂

Çilekli Parfe

Çilekli Parfe Tarifi İçin Malzemeler
2 paket (400ml) sıvı krema
5 yemek kaşığı pudra şekeri
300 g taze veya dondurulmuş çilek
200 g petibör bisküvi
1 avuç kırılmış fındık
1 avuç damla çikolata

Süslemek için;
damla çikolata
fındık
çikolata sosu
taze kırmızı meyveler (çilek, frambuaz)

Çok beğenilen diğer çilekli parfe tarifi için;

Nefis yemek tariflerinin tüm denenmiş pasta tarifi için;

Uygulamamızı İndirin;

Android için
iPhone/iPad için

Nefis Yemek Tarifleri’ni sosyal medya hesaplarından takibe alın.

Nefis Yemek Tarifleri –
Facebook:
Twitter:
Google Plus:
İnstagram:
Pinterest:

Tags :
Önceki konu
Sonraki konu

Yazar Hakkında Kısa Bilgi Mecit GÜMÜŞAY

2008 yılında amatörce başladığım web yaşamıma şuan iyi derecede devam ediyorum. Kendimi şuan profesyonel görmüyorum, daha çok öğreneceğim bilgiler var. Şu zamanıma kadar hayat bana çok şey öğretti, bende kişisel blogumla sizlere aktarmaya çalışacağım.

Yorum yazmak istermisin ?

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.. Zorunlu alanlar *(yıldız) ile belirtilmiştir.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top