Sıcacık havalarda şekline ve lezzetine hayran olacağınız çilekli parfe tarifini sizlerle paylaşıyoruz. Fransa da meşhur olan parfe tarifi dondurulmuş kremalı meyveli ve bisküvili hazırlanan muhteşem bir tarif. Pratik hazırlanışından mı yoksa o güzel lezzetinden bahsetmem gerekirse, çilekli parfenin damağınızdaki bırakacağı o lezzet gibi olmayacağından eminim. Göz dolduran şık servisi ile yaz günlerinin harikulade çilekli parfe tarifini denemenizi tavsiye ederim. Kıtır kıtır gelen çikolatalar ve kremanın içerisindeki çilek taneleri ile tam bir yaz pastası olan çilekli parfe tarifini sizlerin ve çocuklarınızın hayran olacağı bir lezzet. Dondurma lezzetinde sizlerde soğuk ve muhteşem pastalar hazırlamak isterseniz çilekli parfe pasta tarifinin videosunu izlemeyi unutmayın. Deneyeceklere şimdiden afiyet, bal, şeker, olsun. 🙂
Çilekli Parfe
Çilekli Parfe Tarifi İçin Malzemeler
2 paket (400ml) sıvı krema
5 yemek kaşığı pudra şekeri
300 g taze veya dondurulmuş çilek
200 g petibör bisküvi
1 avuç kırılmış fındık
1 avuç damla çikolata
Süslemek için;
damla çikolata
fındık
çikolata sosu
taze kırmızı meyveler (çilek, frambuaz)
Çok beğenilen diğer çilekli parfe tarifi için;
Nefis yemek tariflerinin tüm denenmiş pasta tarifi için;
Uygulamamızı İndirin;
Android için
iPhone/iPad için
Nefis Yemek Tarifleri’ni sosyal medya hesaplarından takibe alın.
Nefis Yemek Tarifleri –
Facebook:
Twitter:
Google Plus:
İnstagram:
Pinterest:
Bir yanıt yazın